SÖNDAGSÖL OCH FOTBOLL

Det är alltid lika trevligt att cykla till vårt vattenhål på söndagar och höra hur det gått för ”Travarnas” V75-rad. Orakel som jag kanske inte är, varnar jag alltid för häst nummer 7, men säger inte i vilket lopp. Gjorde så även dagen innan och först när jag slog upp söndagens morgontidning, kunde jag ge svaret. Som det brukar vara.

Förra helgen var det rätta svaret ”lopp nummer7” och mycket riktigt hade vännerna missat det, oklara men tidliga tipset, den favoriten. Denna söndagen sa ”Pelle Travare”: – Vi hade fem rätt och missade 7:an i lopp ett och sju. Detta innan jag hade hunnit ställa frågan.

Så bistert. Att folk aldrig lyssnar på ens råd. Mitt och Martin Ljungs: – Säg sju. Det stämmer ofta. Tänk på sjuan till nästa lördagsrad. Dessvärre kan jag inte avslöja i vilka lopp så här i förväg, men i alla fall.

Hade någon frågat om MFF:s match mot AIK hade jag sagt ”En etta, men gardera med kryss.” Nu blev det 0-0 sedan ”Di Blåe knappt ens lyckats träffa må trots många försök. Två av 30! Då gör man inga mål. Trist. Men nästa gång… Upp ger vi aldrig

Och ölen var god.

2 Responses to SÖNDAGSÖL OCH FOTBOLL

  1. Pelle T skriver:

    Vise män bör man ju lyssna på. Att man inte lär sig…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: