EFTER VALET OCH KANSKE KVALET

Sverige spelade väl mot Turkiet i en match i en nyfunnen Nations League som vi inte riktigt har fått grepp om. 2-0 blev 2-3. Illa. Snopet. Eller Surt, som spelare numera säger. Men vi orkar numera inte bry oss om alla resultat. Det räcker med EM, VM, Allsvenskan, Europa- och Champions League. Kvalmatcher och svenska cupen därtill. Nä. Mer orkar vi inte.

Men valet då?

Politikerna får försöka enas kring något som gör att de inte sviker de löften de givit. Fast den ene och den andre ”öppnar för” lösningar som var otänkbara för bara några dagar sedan.

Uttröttade är de. Miljöpartisterna och de andra far på semester någonstans där det är varmt och skönt och ingen slösar med elen.Sådant väntar tills framåt jul då det är dags att pryda hus och trädgårdar med lysande tomtar och blinkande takrännor.

Alla rättrogna cyklar givetvis till semesterorten Om så över de stpra haven i små båtar som hyrs ut vid varje semesterstrand. Upplysta palmer i rödgrön röra får man stå ut med. Drinkarna smakar ju kalas och ingen motståndare ser en.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: