RINGA UNDER MATCH ..!!!

Hur kan man!? Sverige – England. Telefonen ringde några minuter in i andra halvlek. Ingen av oss ville svara.

– Det måste vara moster K eller tant B, sa vi i mun på varandra. Ingen av de nämnda vet att viktiga fotbollsmatcher spelas.

– Sverige räcker inte till men laget har gjort mer än vi förväntat oss, sa ”Mannen från Nizza” tidigare under dagen, nästan profetiskt.

Spelarna är ändå hjältar och kan flygas in till Kungsträdgårdens scen i Stockholm eskorterade av Flygvapnet, menade ”SkinnaLars”.

Vi grät en skvätt efter förlusten men var rätt nöjda. Timmar innan hade vi sett MFF vinna med 4-0 mot Sirius i ett soligt Uppsala. Det kunde, eller borde, blivit 8-0.

När sen Kroatien och Ryssland slogs om den sista platsen i VM-semifinalen till sista blodsdroppen, var vi så slut att en del av oss knappt orkade hålla ögonlocken öppna redan innan straffläggningen var över. Kroatien vs England härnäst.

Som gammal anglofil, hoppas jag givetvis att England ska gå till final och vinna den. Jag missade den förra – 1966. Då var jag på väg nånstans . mellan Rom och Trelleorg via Aten, Istanbul och München.

Närmare 10 timmar fotboll blev det. Och när midnatt rådde, vimpeln hängde så slak en vimpel någonsin kan och inte en vindpust anades, satt Fado stilla uppåt en timme och spanade intensivt in i trädgårdens mörkaste hörn. Efter vad? Det får vi aldrig reda på. Hundar berättar aldrig sånt. För inte begrundade hon dagens resultat?

 

 

4 Responses to RINGA UNDER MATCH ..!!!

  1. Ingela Canavan skriver:

    Jaha det gick som det gick. Övriga familjen givetvis glada så nu blir det ännu en very importan match….fingers crossed ! !!

    Gilla

  2. carlonw2013 skriver:

    Finalen blir mellan England och Belgien. Men ledsen Gunnar. Här blir det seger för ” De röda jävlarna” . Säger en usel tippare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: